Tevreden klanten

Ons verhaal

Wie zijn wij?

Site Heroes, opgericht in 2018, heeft op dit moment als enige bedrijf in Nederland het doel om ondernemers te begeleiden tijdens hun digitale transitie. Site Heroes is ontstaan doordat twee jonge ondernemers hun kennis met betrekking tot data science en strategische innovatie bundelden. Deze combinatie is de grondslag voor onze bedrijfsvoering, niet alleen kijken wij hoe wij vaktechnisch een service kunnen aanbieden, maar zullen wij ook vanuit een bedrijfskundig perspectief meedenken hoe deze service in uw situatie het beste tot z’n recht komt. Op dit moment bestaat ons bedrijf uit jonge ondernemers, mensen die opgegroeid zijn in een digitale wereld en voor wie een wereld zonder social media of internet ondenkbaar is.

Waarom?

Siteheroes is ontstaan door de toenemende vraag naar digitalisering. omdat steeds meer ondernemers tussen het wal en het schip vallen. Mening ondernemer is al kopje ondergegaan doordat de concurrentie van e-commerce een te grote speler blijkt. De online afwezigheid van ondernemers in de digitale wereld is en zal voor steeds meer ondernemers een bedreiging vormen. Vaak zijn ondernemers zich bewust van dit risico maar ontbreek hierbij de tijd en de vakkundige kennis om de digitale transitie te realiseren. Precies op dit punt komt Site Heroes om de hoek kijken. Door de wensen van de ondernemer goed af te stemmen is het mogelijk om in een relatief korte periode uw eigen stempel te drukken op de digitale wereld. Door het brede service pakket dat wij aanbieden, uiteenlopend van website ontwikkeling en hosting tot aan social media automation, kunnen wij vrijwel iedere wens van onze klanten meenemen. Benieuwd naar wat wij aanbieden, klik dan hier om onze services te zien.

Hoe?

Wij begrijpen dat ondernemers doen waar ze goed in zijn, laat ons daarom doen waar wij goed in zijn. Wij houden van duidelijke taal en communiceren het liefst ook zo. Geen moeilijke vaktermen of lange informatie teksten. Concrete doelstellingen en afspraken binnen een realistisch tijdsbestek.

Geïnteresseerd? Mooi.             

Kijk op onze contact pagina hoe u ons kunt bereiken!

Sluit Menu