Ons verhaal

Site Heroes, opgericht in 2018, is ontstaan uit onze passie voor ondernemen aangevuld met onze opgedane kennis over de digitale wereld.  Wij zien dat veel ondernemers nog niet het maximale benutten van de kansen die het internet kan bieden.  Als wij ons zouden moeten omschrijven in drie kernzinnen zouden dat de volgende zijn:

  • Meedenkend, flexibel en persoonlijk 
  • Innovatief, wij blijven ons verdiepen in nieuwe technologische ontwikkelingen 
  • Eerlijke prijzen en duidelijke communicatie 

Wij geloven sterk in samenwerkingen. Dit betekent dat wij ook meegroeien met bedrijven en dus een partner voor de lange termijn zijn. Daar waar een startup in het begin de basis nodig heeft, kan dit na een jaar al anders zijn. Ook dan staan wij voor u klaar. 

Bent u een ondernemer maar heeft u nog geen ervaring met online zichtbaarheid? Afhankelijk van de situatie van de klant kiezen wij de juiste benadering. Wilt u graag rustig geïnformeerd worden over de impact van een website of webshop? Wij nemen de tijd om het u uit te leggen. 

Door onze bedrijfskundige achtergrond kijken wij niet alleen technische maar ook van een ondernemend perspectief naar uw wens.

Waarom?

Steeds meer ondernemers vallen tussen het wal en het schip. Mening ondernemer is al kopje ondergegaan doordat de concurrentie van e-commerce een te grote speler blijkt. De online afwezigheid van ondernemers in de digitale wereld is en zal voor steeds meer ondernemers een bedreiging vormen.
Vaak zijn ondernemers zich bewust van dit risico maar ontbreek hierbij de tijd en de vakkundige kennis om de digitale transitie te realiseren. Precies op dit punt komt Site Heroes om de hoek kijken. Door de wensen van de ondernemer goed af te stemmen is het mogelijk om in een relatief korte periode uw eigen stempel te drukken op de digitale wereld. Door het brede service aanbod van Site Heroes, uiteenlopend van websiteontwikkeling en hosting tot aan online zichtbaarheid, kunnen wij vrijwel iedere wens van ons klant meenemen. Benieuwd naar wat wij aanbieden, klik dan hieronder.