Veel gestelde vragen

Webdevelopment

Ja! Site Heroes ontwikkelt ook alleen websites. Vaak is het wel voordeliger om  webdevelopment & webhosting bij dezelfde partij af te nemen. 

Dit is afhankelijk van het type website dat wordt ontwikkeld. Voor een website kunt u normaal 4 weken aanhouden. Een webshop heeft logischerwijs meer tijd nodig dus zal, afhankelijk van de grote rond de 5 – 6 weken in beslag nemen. 

Er zijn een paar onderdelen die wij voor iedere klant standaard aanbieden. Allereerst maken wij een domeinnaam aan. Dit zal ook de URL van de website worden. Vervolgens krijgt u altijd een email adres op uw eigen domein. Verder zorgen wij voor een interactieve website die zowel op de desktop als op de mobiel perfect werkt. Voor al onze klanten bieden wij ook een basis SSL sleutel aan, deze zorgt ervoor dat er een groen slotje bovenaan de website ziet staan. Afhankelijk van de service die u kiest komen er meerdere functies bij. Meer hierover kunt u hier vinden. 

Ja! iedere service die wij afleveren is altijd responsive op alle desktops, mobiele apparaten en tablets. 

In persoonlijk overleg met de klant proberen wij een zo goed mogelijk beeld te krijgen over de wensen die graag moeten terug komen in de website. Na het kiezen van bepaalde kleuren en thema’s, worden foto’s naar wens toegevoegd om de website zoveel mogelijk te personaliseren. Tijdens de feedback fase kunt u de hele website naar uw hand zetten. Een echte website op maat dus!

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvend eerste gesprek aan! Klik hier om te zien hoe u contact met ons kunt opnemen.  

Hosting

Ja ook dit kan! Indien het u leuk lijkt om als ondernemer zelf de website in elkaar te zetten is het ook mogelijk om dit te doen. Wij voorzien u dan van de tools die u nodig heeft. Afhankelijk van het type website dat u bouwt zal het hosting pakket worden bepaald. 

Graag! Klanten die graag hun eenjarige hosting pakket meteen willen betalen kunnen in aanmerking komen voor een korting. 

Al onze hosting pakket gelden voor de duur van een jaar. Tijdig voor het verlopen van uw hosting pakket wordt gevraagd of wij het voor een jaar kunnen verlengen. Mocht u na een jaar willen overstappen dan kan dit uiteraard ook. 

Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van een verhuistoken. Deze kan worden aangevraagd bij de huidige provider, wij kunnen deze dan toevoegen waardoor het domeinnaam wordt overgezet. 

Indien u wenst over te stappen voorzien wij u van een verhuistoken. Deze kan u nieuwe provider toevoegen waardoor uw domeinnaam wordt overgezet. 

Als u bij ons gaat hosten zullen wij tijdens het ontwikkelen van de website een e-mailadres aan maken op uw eigen domein. Vervolgens zullen wij een uitleg email sturen naar uw huidige persoonlijke mail waarin wordt uitgelegd hoe u deze email kan toevoegen en openen. 

Afhankelijk van de service die u bij ons afneemt kunt u tot wel 50 e-mailadressen bij ons laten aanmaken.