Web development

Waar kan ik het beste mijn website laten maken? Bij Site Heroes! Wij helpen u graag verder! Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Hoe start ik een online webwinkel? Het start bij een goede website! Wij helpen u graag verder!  Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Waar kan ik het beste mijn website hosten? Bij Site Heroes zit u aan het juiste adres. Goedkoop, betrouwbaar en meedenkend.

Website verbeteren

Hoe verbeter ik de laadsnelheid van mijn website? Site Heroes helpt u hier graag mee verder. Klik op de link hieronder om te zien hoe. 

SEO

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website vindbaar is op google? Site Heroes helpt u hier graag mee verder. Klik op de link hieronder om te zien hoe. 

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website veilig is op het internet? Site Heroes helpt u hier graag mee verder. Klik op de link hieronder om te zien hoe. 

Website Integreren

Wij integreren Google Analytics

Hoe koppel ik Google Analytics aan mijn website? Site Heroes helpt u hier graag mee verder. Klik op de link hieronder om te zien hoe. 

Hoe installeer ik Facebook Pixel op mijn website? Site Heroes helpt u hier graag mee verder. Klik op de link hieronder om te zien hoe. 

Hoe integreer ik Mollie met mijn webwinkel? Site Heroes helpt u hier graag mee verder. Klik op de link hieronder om te zien hoe.