Reserveringssysteem

Reserveringssysteem op mijn website

Bent u een ondernemer en heeft u een reserveringssysteem nodig, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij integreren een makkelijk te gebruiken reserveringssysteem in uw WordPress website. Met behulp van dit systeem kunnen klanten makkelijk een reservering plaatsen op uw website. Zowel de klant als u ontvangen een reserveringsbevestiging via e-mail. De klant krijgt de mogelijkheid om reservering te annuleren indien noodzakelijk. Op de reserveringen pagina kunt u inzien wie er allemaal heeft gereserveerd, voor welke tijd, datum en voor hoelang. Wanneer het maximumaantal plaatsen voor een specifiek tijdsslot zijn gereserveerd kan er niet meer gereserveerd worden. Dit zorgt ervoor dat er geen dubbele boekingen kunnen plaatsvinden. Uiteraard wordt het reserveringssysteem aangepast aan uw specifieke wensen.

Reserveringssysteem voor mijn restaurant

Wanneer u een restaurant heeft is het belangrijk dat gasten kunnen aangeven vanaf hoelaat ze willen komen, maar ook met hoeveel en misschien wel bij welke tafel. Daarnaast hebben gasten vaker vragen over het menu of het personeel. Via ons reserveringssysteem bent u als beheerder in de mogelijkheid om reserveringen goed of af te keuren. Daarnaast hebben wij nog veel andere mogelijkheden binnen ons flexibel reserveringssysteem. 

Reserveringssysteem voor mijn café

Wilt u gasten ontvangen op uw terras, of groepen de mogelijkheid geven om uw café + specifieke barman/vrouw te reserveren? Dat kan via ons reserveringssysteem. Uw klanten kunnen gemakkelijk via een stappenplan een reservering doen. Wij configureren het reserveringssysteem volledig naar wens! 

Reserveringssysteem voor mijn winkel

Levert u een dienst? Bijvoorbeeld muziekles, kapsalon, gezondheidsdienst of geeft uw een training, via ons reserveringssysteem kunnen uw klanten makkelijk reserveren. Uw klanten zijn ook in staat om vooraf te betalen tijdens het reserveren. Klanten kunnen gemakkelijk een reservering plaatsen op uw website. Zowel de klant als u ontvangen een reserveringsbevestiging via de email. De klant krijgt de mogelijkheid om reservering te annuleren indien noodzakelijk. 

Vanaf

250,00
  • Flexibel reserveringssysteem
  • Geïntegreerd in uw website
  • Gemakkelijk en snel te gebruiken
  • Reserveren m.b.v. stappenplan
  • E-mail bevestiging
  • Overzicht in reserveringen
  • Geen vaste lasten
  • SMS Bevestiging * mogelijk op aanvraag