Gerealiseerde projecten

The Moving Clouds

Opdracht: Een website bouwen voor een fotografe, die haar nieuwe foto’s zelf wilt uploaden in haar online portfolio. 

Review: de mannen van SiteHeroes hebben me enorm goed en uitgebreid geholpen bij het bouwen van mijn website. Alle handelingen werden uitvoerig uitgelegd zodat ik er vervolgens zelf mee aan de slag kon en mijn website zelf kon gaan beheren. In mijn ervaring is er altijd ruimte voor vragen of extra hulp. Aanrader dus!   

Tabor Bekleding Renovatie

Bedrijf: Tabor renovatie, opgericht in 2016, heeft als doel het renoveren en bekleden van interieurs met een sublieme kwaliteit voor een concurrerende prijs. Ze zijn gespecializeerd in klassieke auto’s en boten, dit wouden ze uitstralen met hun website.

Review: Jong gedreven en ambitieus team. Naast het bouwen van een goed functionerende website, wordt er ook mee gedacht over de bedrijfsvoering. Een echte aanrader! Wij zijn blij met het resultaat!

Cotton's Finest Webshop

Bedrijf: Bij Cotton’s Finest zien ze de waarde van het dragen van een kleurrijk paar sokken van hoge kwaliteit. Niet alleen omdat je je sokken naar vrijwel elke gelegenheid draagt, maar ook omdat er niets zo chill is als een nieuw paar zachte sokken dat lekker zit en er nóg beter uitziet.

Opdracht:  Het bouwen en hosten van een gedetailleerde webshop met alle toeters en bellen. Integratie van order systeem, iDEAL, het aanmaken van diverse mailadressen, voorzien van mobiele compatibiliteit, snelle laadsnelheid, site beveiliging (SSL), integratie met sociale media kanalen en de webshop voorzien van producten die worden afgenomen op abonnement basis. Na aflevering van het project een tevreden klant erbij.       

Aether Fastlife Webshop

Bedrijf: Een bedrijf gevormd door een groep jonge snowboarders met de gedachte hun levensstijl te uiten in de vorm van een brand genaamd: AETHER AIR FASTLIFE. Een combinatie van extreme sports en kunst komt terug in hun kleding lijn. 

Opdracht: Deze unieke samenwerking vorm geven in de digitale wereld. Het verwerken van dynamische elementen die staan waar dit bedrijf om draait. Vervolgens de systeemstructuur aanmaken die een webshop ondersteund. 

Besef Clothing Webshop

Bedrijf: Sinds de oprichting in 2014 staat Besef voor de uiting van het creatieve individu. Deze creatieve invloeden komen terug in hun designer streetwear.

Opdracht: Het bedrijf heeft een grote fanbase echter de logistieke verzorging achter de vorige website creerde een volledige bottleneck in de bedrijfsvoering. Het werd tijd voor een interactieve website waar de klant eenvoudig bestellingen kan doorgeven maar zonder de creatieve filosofie te verwaarlozen. De eigenaren van Besef zijn voorzien van een all-in-one pakket. De hosting alsmede het webdevelopment zijn in handen van Siteheroes. Door de klant niet alleen te voorzien van  een overzichtelijk order systeem maar tevens een creatieve website die aansluit bij de unieke gedachtegang, heeft Siteheroes een tevreden klant erbij. 

Edge of Abstract

Bedrijf: Edge of abstact is ontstaan door een passie voor abstracte kust. Het is een concept waar oud en nieuw bij elkaar komen doormiddel van spiegel technieken. 

Opdracht: Het bedrijf is voornamelijk actief op instagram en was op zoek naar een creatieve partner die hun passie voor abstractiviteit kon laten terugkomen in een interactief webdesign. De designer kan doormiddel van onze software zijn creativiteit helemaal tot uiting laten komen in webdesign. Momenteel zijn wij bezig om samen een platform te creeren waar creatieve mensen elkaar kunnen ontmoeten en hun portfolio kunnen laten zien. 

Wilt u ook met ons samen werken?

Kijk op onze contact pagina hoe u ons kunt bereiken of vul onze offerte in!

Sluit Menu
×
×

Winkelmand