Onze werkwijze

1. Neem contact met ons op!

Kies uit een van onze mogelijkheden en benader ons door middel van onze contact mogelijkheden op de contact pagina of klik op "gesprek aanvragen" in de menubalk. Wij nemen vervolgens contact met u op. Weet u nog niet precies wat u wilt? Stuur ons dan een bericht, samen zullen wij kijken wat het beste bij u past.

2. Samen bespreken wij uw wensen

Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Wij weten dat persoonlijk contact belangrijk is om een goed eindresultaat te bereiken. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen en denken wij graag met u mee. Op basis hiervan brengen wij vrijblijvend een offerte uit.

3. Wij gaan aan de slag en houden u op de hoogte

Indien u akkoord gaat met de offerte dan beginnen wij met uw opdracht. Vooraf krijgt u een duidelijke tijdsindicatie. Wij zorgen ervoor onze klanten regelmatig een update ontvangen omtrent de voortgang. Voor vragen of opmerkingen zijn wij altijd goed bereikbaar.

4. Wij leveren de concept versie

Wij informeren u dat de concept website klaar is. U kunt nu rustig uw concept website bekijken, vervolgens vragen wij u om het feedback formulier in te vullen. Hierin kunt u op of aanmerkingen neerzetten die wij meenemen tijdens de laatste revisie!

5. Uw website is live!

Uw op maat gemaakte website is afgeleverd. Tijdens de oplevering zullen wij samen de website doornemen. In dit gesprek voorzien wij u ook van de nodige uitleg indien u uw website zelf gaat beheren.

6. Geniet van onze uitstekende nazorg

Net zoals een auto vraagt een website onderhoud. Hier zorgt Site Heroes uiteraard voor! Wij zorgen voor de hosting van uw website, maken backups en zorgen ervoor dat uw website veilig online gevonden kan worden. Wilt u na verloop van tijd toch iets wijzigingen? Geen probleem! Wij staan voor u klaar.