Web development

Waar kan ik het beste mijn website laten maken? Bij SiteHeroes! Wij helpen u graag verder! Klik op de link hier onder voor meer informatie.

Hoe start ik een online webwinkel? Het start bij een goede website! Wij helpen u graag verder! Klik op de link hier onder voor meer informatie.

Waar kan ik het beste mijn website hosten? Bij Site Heroes zit u aan het juiste adres. Goedkoop, betrouwbaar en meedenkend.

Website verbeteren

Hoe verbeter ik de laadsnelheid van mijn website? Site Heroes helpt u hier graag me verder. Klik op de link hier onder om te zien hoe. 

SEO

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website vindbaar is op google? Site Heroes helpt u hier graag me verder. Klik op de link hier onder om te zien hoe. 

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website veilig is op het internet? Site Heroes helpt u hier graag me verder. Klik op de link hier onder om te zien hoe. 

Website Integreren

Wij integreren Google Analytics

Hoe koppel ik Google Analytics aan mijn website? Site Heroes helpt u hier graag me verder. Klik op de link hier onder om te zien hoe. 

Hoe installeer ik Facebook Pixel op mijn website? Site Heroes helpt u hier graag me verder. Klik op de link hier onder om te zien hoe. 

Hoe integreer ik Mollie met mijn webwinkel? Site Heroes helpt u hier graag me verder. Klik op de link hier onder om te zien hoe.